Siirry sivusisältöön

Talviloma ja hiihtoloma vuokramökillä

Vietä talviloma hiihtokeskuksissa! Hiihtoloma lasketellen ja hiihtäen sujuu näppärästi vuokramökiltä käsin.

Vietä talviloma hiihtokeskuksissa! Hiihtoloma lasketellen ja hiihtäen sujuu näppärästi vuokramökiltä käsin.

Talviloma mökillä

Missä viettää talviloma? No lumen keskellä tietenkin! Vuokraa mökki talvilomalle helposti ja luotettavasti Lomarenkaan kautta. Lomarengas on Suomen suurin vuokramökkien välittäjä.

Mistä mökki hiihtolomalle?

Lomarengas on Suomen suurin ja tunnetuin vuokramökkien välittäjä. Meillä on listoillamme yli 4000 upeaa vuokramökkiä ympäri Suomen. Halusitpa etsiä mökin Rukalta, Levin vuokramökit, Ylläs mökit hiihtolomalle tai haaveissa on mökki Uudeltamaalta talveksi, löydät sen Lomarenkaalta. 

Hiihtoloma mökillä sujuu parhaiten, kun mökin varaa ajoissa ja varaa riittävän pitkän loman. Esimerkiksi ajo Helsingistä Lappiin vie yleensä koko päivän, joten reissun kummastakin päästä kannattaa varata yksi päivä siirtymistä varten. Talvilomaksi mökille kannattaa lähteä, jos kaipaa loman tuntua ja vapautta arjen kiemuroista. Talvella mökkisaunaa ei voita mikään - vuokraa siis itsellesi heti mökki talvilomalle. Talven muut loma-ajat ovat myös otollista aikaa mökkeillä. Mene uudeksi vuodeksi vuokramökille tai vietä ihana joulu mökillä!

Mitä tehdä talvilomalla?

Talvilomaa vietetään usein helmikuussa, johon koulujen talvilomat ja hiihtolomat sijoittuvat. Talviloma on perinteisesti lumen ja pakkasen riemuaikaa, ja monet suuntaavatkin kohti hiihtokeskuksia talvilomalla. Laskettelu onnistuu helposti vuokramökkiä tukikohtana käyttäen. Talvilomalle on mahdollista vuokrata myös helppoja huoneistoja hiihtokeskusten ytimestä. Jos haluaa ehdottomasti rauhallisen talviloman, kannattaa mökki vuokrata eteläisemmästä Suomesta tai ainakin hieman kauempaa hiihtokeskusten hulinasta.Mökin voi vuokrata koko viikoksi tai vaikka vain viikonlopuksi.

Mökki Lapista 

Lomarengas on Lapin suurin majoittaja vuodepaikoissa mitattuna, joten valikoimaa löytyy Lapin mökeissä runsaasti. Oli haaveissasi sitten vaatimaton erämökki tai hulppea hirsihuvila tunturin päältä, löydät molemmat Lomarenkaalta. Talvella voit viettää uuden vuoden mökillä tai mennä jouluksi mökille. 

Etsi mökki talvilomalle täältä!