Siirry sivusisältöön

Laita mökkisi tienaamaan

Onko sinulla oma mökki lähes käyttämättömänä? Tai vuokraatko jo mökkiäsi? Lomarenkaan kautta vuokraustoiminta tarjoaa sinulle tuloja pienemmällä työllä.

5 hyvää syytä vuokrata Lomarenkaan kautta

Olemme varma kotimainen kumppani

Olemme lähellä ja johdamme markkinaa yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelemme ja autamme sinua kaikissa tilanteissa. Tavoitat meidät helposti kaikkina aikoina.

Löydämme asiakkaat puolestasi ympäri vuoden

Arvioimme mökkisi tai huoneistosi henkilökohtaisella käynnillä. Autamme sinua määrittelemään hintatason ja valokuvaamme kohteen. Mökkisi tulee Suomen kattavimmalle sivustolle, jonka kautta tehdään vuosittain liki satatuhatta varausta.

Palveluun liittyminen on ilmaista

Palvelupalkkio peritään per varaus vasta toteutuneista mökkivuokrauksista, eikä Lomarengas peri sinulta muita kustannuksia. Saat ilmaisen valokuvauksen, laatuluokittelun ja jatkuvan tukemme vuokraamisen avuksi.

Tarjoamme vuokraajan arjen helppoutta

Sinun ei itse tarvitse huolehtia laskujen tekemisestä, lähettämisestä tai maksuseurannasta. Mökkisi varaustilannetta ja asiakastietoja voit seurata helposti OMAliittymä-työkalulla.

Hyödyt laajasta kumppanuusverkostosta

Lomarenkaan kautta saat mökkisi esille Lomarengas.fi-sivuston lisäksi lukuisille muille sivustoille, kuten Booking.com, Interhome, Tripadvisor, Vrbo.com ja GoFinland.com. Sinun ei tarvitse tehdä erillisiä ilmoituksia ja päivittää samoja tietoja ja varauksia moneen paikkaan.

Haluatko lisätietoja?

Lue lisätietoa mökin vuokraamisesta Lomarenkaan kautta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lue lisää

Täytä alla oleva lomake!

Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä lomakkeen täyttö sido sinua mihinkään. Päätät aina itse etenemisestä mökkisi suhteen. Alueellasi toimiva Lomarenkaan edustaja ottaa sinuun yhteyttä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Onko mökissä (voit valita useita):